Altevita BIO kakaový cukr kokosový v cukřence 100g
Popis
BIO kakaový cukr z výběrových BIO surovin lze použít na dochucení, posyp, zdobení pokrmů, jako např .: koláče, zákusky, krémy, kaše ...
Kombinací BIO kokosového cukru ze Srí Lanky s příjemným karamelovým tónem spolu s originál BIO mletým kakaem z Peru dodáte Vašim pokrmům príjmenú chuť exotiky.
Složení: BIO kokosový cukr 80%, BIO raw kakao 20%
Hmotnost: 100g
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1516KJ / 362kcal
Tuk 4,46g z toho nas. mast. kyseliny 2,62g
bílkoviny 10,20g
Sacharidy 61,34g z toho cukry 56,14g
sůl 0,06g
Expirace: 2/2023
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.