Altevita BIO Mladá pšenice prášek 90g
Popis
Vitamíny - minerály - aminokyseliny - Energie a detoxikace - Anti aging - Imunitní systém - Dietní vláknina
Lidé konzumují pšenici více než 5000 let, už od dob egyptských faraonů. Je známá svými detoxikačními a čisticími vlastnostmi. Obsahuje chlorofyl, esenciální mastné kyseliny, antioxidanty, enzymy a minerální látky, které dodávají do organismu energii. Naše pšenice je ekologicky vypěstovaná a pečlivě vysušená, přičemž zachovávají všechny její živiny. Ačkoliv pochází z pšeničné rostliny, je bezlepková.
Přínosy mladé pšenice:
· Pomáhá posilovat imunitní systém
· Patří mezi alkalické potraviny, které pomáhají vyrovnávat pH krve
· Pomáhá zvyšovat hemoglobin (červené krvinky) v krvi a je tak vysoce účinná např. při anémii
· Je velmi účinným doplňkem výživy při snižování hmotnosti
· Pomáhá při kožních onemocněních (akné, popáleniny), zlepšuje tón pokožky
· Pomáhá při detoxikaci krve, odstraňuje zápach z úst a potu
· Pomáhá zlepšovat reprodukční zdraví mužů i žen
· Zvyšuje energii a vitalitu organismu
· Pomáhá při poruchách, které souvisí s krví, trávením, také při cukrovce, rakovině, zácpě, vředech, artritidě a pod.
· Dietní vláknina pomáhá regulovat hladinu cukru a hladinu cholesterolu v krvi.
Pravidelná konzumace mladé pšenice pomáhá při odstraňování škodlivých toxinů z těla. Toxiny se nahromadí v našem těle díky mnoha faktorům, které souvisejí s naším současným životním stylem (těžké kovy, pesticidy, chemické zbytky v ovoci a zelenině, přídavné látky v potravinách, barviva a jiné zdroje znečištění). Všechny tyto faktory přispívají ke zvýšení volných radikálů našeho organizmu a způsobují tak chronické degenerativní onemocnění. Naše tělo tedy potřebuje pravidelný servis a čištění.
Molekulární struktura chlorofylu v pšeničné trávě je podobná molekulám v lidské krvi, proto se také nazývá jako "zelená krev" a pomáhá zvyšovat a zlepšovat kvalitu krve zvyšováním hemoglobinu a dodávání prospěšných látek do organismu.
Výzkum a rakovina
Výzkum předních vědců ukázal, že přítomnost chlorofylu v pšeničné trávě snižuje negativní účinky ozařování. Proto se doporučuje pacientům s rakovinou během chemoterapie a radioterapie. U pacientů s rakovinou se obvykle podávají vysoké dávky antibiotik a chemoterapie, které způsobují škodlivé vedlejší účinky, jako je pocit pálení v těle, zácpa, nízká energie, vypadávání vlasů a pod. Chlorofyl a prospěšné látky přítomné v pšeničné trávě jsou významnými živinami, které pomáhají pacientům s nádorovým onemocněním (nahromaděné toxiny během léčby, zvyšování produkce nových buněk. Proto je významným doplňkem výživy a pacienti se tak díky její účinkům lépe zotavují.
Doporučené dávkování:
3 g (1 čajovou lžičku) přimícháme do vody, džusu, smoothie nebo jiného jídla. Doporučuje se konzumovat během jídla nebo po jídle.
Země původu: EU
Nevhodné pro děti do 3 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: 1185kJ / 284kcal
Tuk: 3,5g z toho nas.mast.kys: 0,7g
Bílkoviny: 24,00g
Sacharidy: 20,3g z toho cukry 8,4g
Vláknina: 37,8g
Sůl: 0,1g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.